Paris

Aktivitet på flyget

Innan vi reser någonstans skaffar vi oss kartor och guidböcker samt läser på vad som vi kan tänkas tycka vara intressant på ett resmål. Inte för att vi nu alldeles säkert gör precis allt vi tycker verkar vara kul när vi är där, för vi är väldigt öppna för spontana infall väl på plats.

Men vi tycker ändå att det är bra att veta vad som finns på stället vi ska besöka. En mix av spontanitet och i förhand pålästa spännande platser är sådär lagomt svenskt som passar oss.

När vi sitter på flyget på väg till vår destination ser det i regel ut så här på våra bord framför oss…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *