New York

Storfavorit i New York – Ava Lounge Takbar

Ava Lounge, takbaren på DREAM Hotel på 210 West 55th Street är en av våra absoluta favoriter av alla kategorier på Manhattan. Här har vi hamnat på Ed Hardy sponsrad BBQ privatfest för snygga gaykillar och tjejer, samma dag som gayparaden gick genom stan och här har vi tillbringat flera lata timmar i eftermiddagssolen sippandes på något svalkande.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *