Angsjön

På hög höjd

Under påskdagarna gick vi upp på Balberget i Balsjö där vi belönades med en fantastisk utsikt över bydgen efter att ha vandrat uppför i ca 15-20 minuter.

Vi hade en liten förhoppning att på håll få se en björn som rev en älg eller något annat spännande, men vi fick nöja oss med ett par rovfåglar och centrala Bjurholm på håll. Bjurholm är för övrigt Sveriges minsta kommun i antalet människor.

På knölen längst ut till höger på bilden tog vi oss upp.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *