Angsjön

Sommartider i Angsjön

Eftersom vi börjar längta mer och mer efter sommaren passar det bra att drömma sig bort lite till sommarstugan i Västerbottens inland. Ännu ett paradis på jorden där lugnet definitivt går före stormen.

I Angsjön kan man jogga runt sjön (ca 6 km), basta, bada tunna, läsa bok, fiska, vila, sola. Får man lappsjuka kan man äta middag på campingen 1 km ifrån eller shoppa skor i Sveriges minsta kommun Bjurholm.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *