Lofoten

Evighetens Strand

På Lofoten finns en strand som i folkmun kallas Evighetens Strand (ja enligt Atle i alla fall). På skylten står det Uttakleivveien, men vi nöjer oss med Evighetens Strand så även en svensk lyckas uttala det.

Vit finkorning sand, mäktiga berg, blått (iskallt) hav och sol över huvudet. Hade bara temperaturen visat runt +20 grader varmare än den här dagen och vattnet inte fryst sönder tårna (om man nu vågat doppa ned dem) så hade vi kunnat tro att vi var i ett helt annat land är Norge, Thailand kanske..?

Men vackert var det, mycket vackert! Hit åker vi mer än gärna tillbaka.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *