En vinterdag i Jarhois

En vinterdag i Jarhois

 
Efter en fantastiskt fin morgon fortsätter denna lördag i bästa vårvinter-vädrets tecken här i Jarhois! Det är den årliga skidtävlingen Jägarmarschen i byn och våra tappra vänner har åter igen startlappar på bröstet. Nästa år kanske även jag dammar av några gamla lagg och hänger med! Nå vi får väl se hur det blir med det …
 
 
 
 
 
 
 
Som vanligt kan jag inte låta bli att fota några timrade tornedalshus. De är ju så himla fina!
 
 
 
 
Elton är påpälsad med vinterrocken och snöskorna så han klarar sig bra i snön! Han tycker väl si så där om det …
 
 
Vi har skotern med oss till Tornedalen i helgen och för första gången åker jag över till ön som vi ser från fönstret. Snön är helt perfekt för skoteråkning och Stefan passar på att leka loss med sin kusin i pudersnön och jag kan åter igen konstatera att läget på stugan är riktigt, riktigt bra! Träden som ni ser längst till vänster i bilden nedan står i vårt grannland Finland.
 
 
 
 
 
 
Finland!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *