New Yorks fasader och skyltfönster

New Yorks fasader och skyltfönster

 
Så var det dags för ytterligare ett inlägg på New Yorks byggnader. Det spelar ingen roll hur många gånger jag promenerar på New Yorks gator och ser alla dessa husen – jag tröttnar aldrig!
 
 
 
 
 
 
Glöm inte bort att lyfta blicken under din New York-promenad. Det finns överraskande mycket att se på fasaderna!
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Dessa brandtrappor! Japp, jag har också suttit på några och känt mig som en riktig New Yorkare …
 
 
 
Det är skyskrapor och det är låga tegelhus om vartannat. För att inte tala om alla butiker som huserar i byggnaderna! Jag tröttnar inte heller på att stanna till och kika in i olika spännande skyltfönster. Det var precis vad jag och min vän New York my Bite-Anna gjorde en gång vilket gav oss en oförglömlig upplevelse som vi fortfarande skrattar hysteriskt åt!
 
 
 
 
 
Missa inte undebara McNelly Jackson Books Nolita på 52 Spring St! Du kan även ta en fika där. Böcker och fika liksom. Kan ju inte bli fel!
 
 
Missa inte heller Soho Thrift Shop när du är i krokarna. Det är en del av Housing Works, volontärer som kämpar för finansiering och lagstiftning för att säkerställa att alla människor (även hemlösa) som lever med HIV/aids har tillgång till kvalitetsbostäder, hälsovård, förebyggande av HIV och behandling.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det är verkligen ett sant nöje att bara snöra på sig promenadskorna och uppleva New York till fots. Bästa sättet om du frågar mig!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *