Gatuhörn i New York

Gatuhörn i New York

 
Jag har ett gäng bilder kvar från min senaste New York-resa som jag har fixat lite med och funderat vad jag kan tänkas göra för blogginlägg med. Vissa kan bli rena tips på någon bar eller butik men några får bli en typ av inspirationsinlägg för den som liksom jag älskar New York.
 
Vi börjar med ett inlägg fylld med bilder från olika gatuhörn på Manhattan som kan ses som antingen inspiration eller drömma-tillbaka-inlägg. Det är ju så med New York att vad som helst kan hända (och det händer) bakom nästa gatuhörn. Du vet verkligen aldrig vad som väntar …
 
Vi har bland annat sprungit på en filminspelning med Harrison Ford samt musikvideo-inspelning med Mariah Carey (henne har vi förövrigt råkat på två gånger). Vi har även sett Michael C. Hall, känd från Dexter och Six Feet Under, skådespelarna från tv-serien Boardwalk Empire samt Russel Brand och Greta Gerwig som spelade in en filmscen. Bland mycket annat!
 
 
 
Kan det bli med New York-ish?
 
 
 
Klassiska Magnolia Bakery ligger i ett gatuhörn.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikoniskt!
 
 
En favorit i West Village: White horse Tavern. Ett ställe jag alltid återvänder till!
 
Dessa stora fönster …
 
Gamla Diners! Älskar dem! 
 
Kobras avbild av Mother Theresa och Gandhi pryder en vägg på ett gatuhörn i Chelsea.
 
 
 
 
Det finns fortfarande några cigarrkiosker i New Yorks gatuhörn.
 
 
Tenement Museums shop är en av mina favoritbutiker i New York!
 

2 kommentarer

 1. Åh, ryser av New York-längtan när jag ser dessa bilder! <3 Många minnen väcker de också förstås, både egna och sådana jag har från just dina och mina gemensamma resor. Ja, allt kan verkligen hända, haha …
  White Horse Tavern har jag dock ännu inte varit på. När jag såg bilden på dig där med ett glas vitt på bordet, tänkte jag att gärna hade suttit mitt emot. 🙂
  Kram och ha en fin fredag!

  1. Tack så mycket Anna! Ja, visst väcker det en toklängtan när man ser alla New York-bilder. Får aldrig nog liksom!
   Haha, jag vi har hunnit skapa flera härliga minnen under våra gemensamma resor till favoritstaden …
   Vi får se till att ta ett glas vin tillsammans på White Horse Tavern nästa gång vi är där tillsammans. För det är nog bara en tidsfråga tills det händer 🙂
   Kram och ha en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *