Kanada

Laddar för roadtrip i Kanada

 
I år blir det tyvärr ingen resa till Kanada så jag fortsättar att återväda till vår senaste resa dit via mina bilder (och de är många …) och längta tillbaka.
 
Bröllopet i Raymond är över och vi åker till Linda och Gary i Lethbridge för att förbereda oss inför vår kommande roadtripp till Banff, Lake Louise och Vancouver. Vädret tillåter altanhäng på deras underbara baksida och Stefan introducerar sitt sätt att klippa gräsmattan.
 
 
 
 
 
 
 
Vi tar en morgonjogg i parken och besöker det lokala systembolaget och jag går bananas på roliga etiketter. Nu är vi snart redo för att åka ut på vägarna igen i vackra Kanada!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *