Top of the Standard (Boom Boom Room)

Top of the Standard (Boom Boom Room)

 
Så har jag äntligen fått besöka detta hemliga, kändistäta och mytomspunna spännande ställe: Top of the Standard, även kallad Boom Boom Room, uppe på The Standard Hotel, The High Line i New York.
 
Gångerna är  många när jag besökt de andra barerna  på hotellet, vi hamnade bland annat på ett poolparty på Le Bain  dagen vi förlovade oss i New York och vi har alltid sneglat på den där dörren som gömmer en av de mest exklusiva klubbarna i New York. Boom Boom Room hittar du på toppen av The Standard Hotel i Meatpacking District mellan 13th St och Little W 12th St, ett område jag ständigt återkommer till.
 
 
 
 
Utsikten är magisk, precis som på de andra takbarena på hotellet, med en 360-graders utsikt över Jersey City, One World Trade Center och Empire Building. Drinkarna är dyra, människorna snygga och klädkoden strikt. Passar du inte in med alla koderna eller har en specialinbjudning är det inte alltid så enkelt att komma in. 
 
 
Nu undrar du förstås hur jag lyckades komma in i en av de coolaste ställena i New York ..?
Tja, det var eftermiddag och jag visste att de precis hade öppnat, jag hade en snygg röd skinnjacka som jag fått av en god vän och skorna var inte de mest fotriktiga. Jag var fokuserad och gick direkt mot dörren till vänster, fick en blick över mig och så öppnades den där dörren för mig (och min kamera, hahaha). Jag var inne!
 
 
 
 
Jag tog en egen rundvandring i den, för stunden, glesa baren och konstaterade att jag lätt hade kunnat spendera flera timmar vid den värmande kaminen med den oslagbara utsikten eller suttit med en drink i ett av de avskilda hörnen. Jag drack det obligatoriska glaset vin vid ett av de bästa borden och tackade sedan för mig.
 
Innan jag lämnade tog jag en nostalgisk runda genom de andra barerna och till toaletten med New Yorks bästa utsikt. Men! Nästa gång vill jag ha med mig någon att snickesnacka med! Vem hänger med?
(Å du, det är nog inte så svårt att komma in där om jag kunde göra det, det gäller bara att välja rätt tillfälle ;))
 
 
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

 1. Jaaa! Så klart JAG hänger med nästa gång. Attans att jag var på vift på egen hand denna dag.
  Förstår att du passade klockrent in där med din snygga jacka. Men det berodde säkert inte bara på den. 🙂 You rule! Jättefin bild av dig.
  Hade gärna suttit där i värmen, och damrummet vara ju bara SÅ coolt med den utsikten. Hm, nu blev jag ju sjukt NY-sugen igen. <3
  Kram

  1. Gulle <3 Tack min vän! Såklart hade det varit roligare om du hade varit med men vi får ta det nästa gång.
   Det damrummet går verkligen inte av för hackor. Har varit där några gånger tidigare när jag hängt på de andra takbarerna på det hotellet och jag ville inte missa det den här gången heller.
   ALLTID sjukt NY-sugen 😉
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *