Mera Street Art i New York

Mera Street Art i New York

Foto: Anna Ström Åhlén 
 
New York-resans sista morgon  tar jag och Anna (New York my Bite) med oss våra kameror när vi går ut för att köpa frukost. Målet, förutom frukostinköp, är att fotografera områdets Street Art och väggmålningar en sista sväng innan vi lämnar vårt boende.
 
Vi strosar runt i Little Italy, Chinatown och Lower East Side och förevigar diverse konstverk med blandad kvalitet och utseende. Eftersom vi är tidigt ute har inte butikerna hunnit öppna ännu och det ger oss målningar som inte syns när fönster- och dörrskydden är uppdragna. 
 
Missade du mitt förra inlägg med bilder från favoritstadens Street Art och väggmålningar så hittar du det här. 
 
 
I choose love, målning av Hektad
 
 
Ja, det gör jag verkligen! Elton är en riktigt cool hund.
 
I Chinatown
 
For women rights! Målning av Hektad.
 
Kolla in vem som rymmer på skateboarden!
 
Målning av Jennifer Korsen
 
Gott och blandat.
 
Nick and Son Clothing Inc av Joshua Gabriel
 
Kanonläge på hotell minsann!
 
Målning av Joseph Meloy
 
Här inne på Massimo Salon har jag stulit en mobiltelefon en gång! Japp, du läste rätt! En av mina mest minnesvärda och tokiga upplevelser från New York och jag minns fortfarande hur förvånad och förskräckt jag blev när jag tog upp en ringande telefon med ett okänt barnansikte från min väska …
 
 
Street art på gatan
 
Ser du någon nuna du känner igen ..?
 
Målning av BB Bastidas
 
 
 
 
Reading the Future in My Espresso av Alice Pasguini i Little Italy. 

4 kommentarer

  1. Underbart att återuppleva vår fina street art-promenad genom dina fantastiska bilder!
    Det var en mycket bra idé av dig att gå ut tidigt och passa på innan alla jalusier och portar dras upp.
    Nu kändes det nästan som om jag var där igen!
    Haha, den där historien med mobiltelefonen hos Massimo. Jag skrattar varje gång jag läser eller hör om den igen. Ett sånt där galet New York-minne för livet!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *