The Crown Rooftop Bar and Lounge, New York

The Crown Rooftop Bar and Lounge, New York

 
Ni som hängt med mig här på bloggen ett tag vet att jag är ganska svag för takbarer i allmänhet och takbarer i New York i synnerhet. Det har blivit några besök till flera olika genom åren och såklart blev det några nya takbarsbesök även den här New York-resan.
 
Foto: Evy Knoph
 
 
 
 
De takbarer jag gillar allra bäst är de som bjuder på en storslagen utsikt över en storslagen storstad. Som den jag besöker den här sköna oktoberdagen med mitt resesällskap Anna (New York my Bite) och våra vänner Helene och Evy (Restanten). Ett perfekt sällskap en dag i New York då alla tre är lika förtjusta i New York som jag är och som också återvänder till världens bästa stad gång efter gång.
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Evy Knoph
 
Foto: Helene Holmberg
 
The Crown Rooftop Bar and Lounge ligger på våning 21 på Hotel 50 Bowery i Chinatown, bara tre minuter från vårt boende i Little Italy. The Crown öppnade för ett och ett halvt år sedan och det är en perfekt takbar på många sätt. Förutom den storslagna utsikten kan du välja mellan två terasser beroende på solläget och är vädret inte fint nog för att sitta ute kan du sitta inomhus men med samma storslagna utsikt. Vill du vara tidigt ute kan du åka upp hit redan klockan 10 på vardagar och klockan 12 på helger.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Från The Crown har vi utsikt över de kända byggnaderna Brooklyn Bridge, Freedom Tower, Empire State Building och Crysler Building. Ja, och stora delar av downtown Manhattan samt Brooklyn! Det perfeka New York-dagen till ära får vi även njuta av en dubbel regnbåge som visar att skatten finns i Chrysler Building. Så himla läckert!
 
 
 
 
Jag och mitt supertrevliga sällskap spenderar en eftermiddag i en skön soffa innan vi drar vidare på nya härliga New York-upplevelser. För många härliga upplevelser får vi verkligen tillsammans under den här resan!
 
 
 
 
 

8 kommentarer

  1. Hej! Oj vilken läcker bildbomb från en läcker takbar..ja det var magiskt :-). Just regnbågen som träffar den vackraste av dem alla..himla tur att det inte regnade :-). New York har många takbarer, så vi har några kvar att göra en annan gång :-).

  2. Underbar bildbomb från vår fantastiska New York-dag (ja, en av många)! Det kändes nästan som om man var där igen. Så perfekt att vi gick just dit, just då: ingen trängsel, fint väder och som du skriver: eminent sällskap! Den där dagen, alltså. Ser fram emot att frossa i fler minnen på våra bloggar.
    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *