Sista semesterdagen

Sista semesterdagen

 
Så har den nu passerat, årets sista semesterdag sommaren 2018. Men vilken sommar vi fick! Jag kan inte ens räkna alla dagar med över +30 grader som vi hade i Norrbotten, men de var många. Jag har bloggat nästan alla semesterdagar i form av ”vykort” och det har varit jättekul! Våra resor i sommar har mest varit mellan våra stugor i Pålänge och Jarhois
 
Den här sista semesterdagen har jag besökt Ikea i Haparanda och Stefan har byggt altan nedanför bastun här i Soliga Björkstrand. Vi väntar hit matjord så även om semestern är slut så har vi massor av planer för tomten och stugan innan vintern kommer, bland annat ett utekök samt en bra plats för badtunnan.
 
Jag summerar sommaren och är med än nöjd med födelsedagskalas, besök av familj, släkt och vänner, räkfrossa med Laponia i Kalix skärgård, båtturer, nya stugan i Jarhois, en sväng till Västerbotten, loppisar, sol, bad, värme, och härliga utflykter. En perfekt sommar och jag avslutar min sommarserie med vykort för den här gången. Tack för att ni har hängt med!
 
 
Solglitter i vattnet, något av det bästa jag vet!
 
 
Det blir en fin utsikt från bastufönstret.
 

Ett av mina loppisfynd i sommar; en vinkylare från 1930-talet.
 
Syster Marie sitter vid ett av mina andra loppisfynd för sommaren.
 
 
Nu väntar nya äventyr för Julia och Andres som flyttar till Helsingborg i september.
 

6 kommentarer

 1. Vilken härlig semester ni haft! En mycket bra idé med vykorten som det varit ett nöje att följa (även om jag inte alltid har kommenterat).
  Sekretären ser ut att vara ett fantastiskt loppisfynd! Helt i min smak.
  Stort lycka till önskar jag även de flyttande ungdomarna.
  Kramar!

  1. Tack min vän <3
   Vykorten var ett sätt att dela med mig av mina sommarbilder på ett enkelt sätt i stugan där jag har uselt Internet 🙂 Roligt at du uppskattade det. Som vi pratat om tidigare, det behöver inte alltid vara så extremt genomarbetat med både text och bilder utan ibland kan man ta ned ambitionen …
   Sekretären är helt ljuvlig och ja, absolut, den skulle även passa utmärkt i ert fina hus!
   Ungdomarna tackar och bockar för lyckönskningarna.
   Kram och trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *