Åter till Soliga Björkstrand – för en stund

Åter till Soliga Björkstrand – för en stund

 
Tre och en halv vecka har redan gått av min semester. Och vilken semester sedan! Jag kan inte räkna dagarna där temperaturen varit högre än +30 grader här i Norrbotten. Vi har pendlat mellan våra paradis Soliga Björkstrand i Pålänge och Nygården i Jarhois, Tornedalen sista veckorna. 
 
Den 19 semesterdagen åker vi tillbaka till Soliga Björkstrand och hänger i nya sofforna under paviljongen på en av altanerna och vi fixar bort regnvatten från båtarna. Elton verkar vara lycklig att vara här igen och han går sjäv ned i vattnet för att svalka sig. Vi avslutar dagen med en sval bastu och planerar för den sista semesterveckan.
 
Nu är vi hemma i Gammelstad och tvättar och packar om. I morgon reser vi utanför Norrbotten för första gången den här semestern. Här följer några vykort (mest på Elton) från den 19:e semesterdagen.
 
 
 
 
 
Skönt att basta med öppet fönster, tycker både Elton och jag. 
 
Eltons favoritplats.
 
Vadå då? Hur ser du själv ut när du är nybadad?
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *