Pålänge,  Vykort

Vykort från semesterdag 3

 
Min vän Anna som driver bloggen Boden by Night inspirerades av mina semestervykort och hakar på med sina vykort från sin semester. Jättekul och här kan du kolla in hennes fina vykortsbilder från Luleå skärgård.
 
 
Jag ger er dagens vykort redan innan dagen knappt har börjat. Gårdagens kvällshimmel avslöjar att det nog blir en fin natt och jag gör kameran redo för att gå ut och fota lite om jag vaknar under natten. Det gör jag, jag vaknar strax efter kl. halv 2 och fjärden i Pålänge är stilla, nattdimman rullar in och himlen skiftar i rosa. Så vacker julinatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *