Vykort från semesterdag 1

Vykort från semesterdag 1

 
Äntligen är den här! Den så efterlängtade semestern. Jag gillar verkligen mitt jobb, det gör jag, men när semestertiderna närmar sig är det  dags för välbehövlig vila! Den här semestern planerar vi faktiskt att hålla oss hemmavid, ingen inplanerad resa alltså. Det har nog aldrig hänt tidigare (fast vi var ju ett par veckor i Kanada i maj/juni förstås).
 
Med numera  två  stugor i Norrbotten (Pålänge vid havet i Kalix och Jarhois vid Torne älv i Tornedalen) har vi det vi gör den här sommaren. Och vilken sommar! Värmen sköljer över oss dag efter dag. Min bloggplan för sommaren är att publicera några vykort från dagen, kanske varje dag, kanske ihopbuntat om jag prioriterar annat. Vi får se.
 
Här kommer dagens  vykort. Dagen som började med gräsklippning, handla och packa för semestern hemma i Gammelstad (vilket jag inte förevigade på bild) för att sedan åka till Pålänge med Elton och vänta in Stefan som jobbar några dagar till innan han får sin efterlängtade ledighet.
 
Se så fint det sommarglittrar i havet!
 
I sommar ska tomten fixas.
 
Elton har full koll på vad som händer i fjärden.
 
Framåt kvällen kommer båtfolket in mot hamnen. I helgen åker båten Bengta ned i vattnet, sent men så kan det bli.
 
Slänten börjar ta form. Badtunnan från Angsjön är på plats och gräset är sått. Här har vi stora planer! Häng med i sommar och se hur det utvecklar sig :).

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *