Isvägen i Luleå

Isvägen i Luleå

 
Vårvintern är på intågande på riktigt nu och luleåborna går man ur huse för att promenera på de upplogade isvägarna ut i Luleå skärgård. Några av isvägarna är bilvägar som går ut till öar men den mest populära är gångvägen som går från Norra hamn till ön Gråsjälören. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi tar en tur ut till Lövskär och rastar lilla valpen Elton, 5 månader, på isen samt stannar till för en liten promenad vid Södra hamn. Luleå vaknar verkligen upp ur sin vinterdvala när solen skiner och temperaturen blir lite humanare. Här kommer en bildbomb från söndagen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Södra hamn har verkligen blivit en trevlig mötesplats och utgångspunkt för aktiviteter ute i skärgården, både sommar och vinter. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Luleå! 

2 kommentarer

  1. Verkligen härligt att få röra sig på isarna! 🙂 hos oss är det ingen garanti att isarna är tillräckligt hållbara, så när vi råkar ha ordentliga vintrar med tjocka isar så gäller det att passa på och njuta 🙂

    1. Ja, det är härligt att vi kan nyttja isarna när de nu lika är här 🙂 Vi har tjock is ganska många månader varje år, men det är inte alltid att isvägarna för biltrafik kan vara öppna så länge.Ha en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *