Cyklar i Delhi

Cyklar i Delhi

 
I Indien tar sig många fram med cykel. Och då menar jag MÅNGA! Jag ser så många cyklar under mina dagar i Pune och Delhi, alla med sin hellt egna karaktär. I Old Delhi passerar vi en gata där cykelreparatörerna står på rad och det är mer en regel än undantag att det är fler än en person på cykeln i Indien. Även mopeder och morotcyklar är populära fortskaffningsmedel. 
 

Tja, varför inte? 

 
Notera frisörsalongen i bakgrunden. Det fanns flera av dem efter vägarna och jag gissar att hyran är rätt låg eller obefintlig. 
 
En ovanlig syn! Inte hundratals andra fordon i direkt närhet. 
 
Bra-att-ha sakerna är med!
 
 
Cyklar på rad. Och mest män, vilket jag konstaterar flera gånger under min resa.
 
 
 
 
Koll på läget!
 
Det ser ut som en potatishacka med tillhörande hink. Kanske är det också det. 
 
Allt möjligt fraktas på cykeln.
 
 
 
 
Foto: Fredrik Samuelsson
 
Vi testar cykeltaxi på Delhis hårdtrafikerade gator. 
 
Foto: Fredrik Samuelsson
 
Foto: Fredrik Samuelsson
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *