Skotertur på isen med Elton

Skotertur på isen med Elton

 
Vår lilla hundvalp Elton är så härlig! Han sitter som en kung innanför min jacka när vi åker på skotertur ut på Bottenvikens isar utanför stugan i Pålänge. Min vän Anita sa: Det är tur att han är så liten, det hade inte precis gått med en ”labbe”. Elton väger för övrigt 2 kilo nu, ett riktigt litet pyre. Vi avslutar dagen med trevligt vänhäng och jag bjuder på en bildbomb från dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 kommentarer

    1. Tack så mycket Helena! Jag var i Solna ett par dagar tidigare i veckan och där var det också gråslaskigt och trist väder. Just nu är det klart och kallt här uppe och jag hoppas på norrsken. Förstår att du längtar upp till det …
      Visst är Elton supersöt 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *