Indien

Fotar fotografer och några selfies

 
Under min Indienresa roar jag mig att fotografera andra som fotograferar andra. Jag fotar även andra som fotar selfies och jag blir fotograferad när jag fotograferar. Jag blir även fotograferad när jag blir fotograferad i en selfies och jag till och med fotar en selfie på mig själv, vilket verkligen inte händer ofta. Hängde ni med …?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilder på mig är fotode av Fredrik Samuelsson, förutom min selfie. 
 
 
 
 
Fredrik blir intervjuad efter brunchen på hotellet av en Youtuber.
 
 
Mobiltelefonen förenar!
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *