Luke’s Lobster New York

Luke’s Lobster New York

 
Är även du svag för den goda smaken i en hummer och befinner dig i New York har jag ett utmäkt tips till dig! Tidigare har jag tipsat om The Lobster Place i Chelsea Market där vi åt en otroligt lyxig frukost, men den här gången är det tips på snabbmat med hummer som gäller!
 
 
Dagens tips är Luke’s Lobster som finns på flera platser i New York. Jag och min vän Anna, som driver bloggen New York – My Bite of the Big Apple, besöker New Yorks minsta Luke’s Lobster som bara har åtta sittplaser på 93 E 7th Street i East Village. Diskret kommer mobilkameran fram för att inte med stora systemkameran avslöja att vi är typ turister eller något …
 
 
Restaurangen är inte mer än ett hål i väggen, men vad spelar det för roll när vi dels hittar två lediga sittplatser (finns även plats att stå) och dels blir serverade en fantastisk variant av snabbmat i New York. En mycket välsmakande lobster roll med vatten och chips för 18 dollar. Så gott!
 
 
Våra stolsgrannar blir överlyckliga när en av stadens brandbilar stannar utanför och några vältränade brandmän kommer in i restaurangen. Ett ögonblick som givetvis behöver förevigas på bild – både av det sällskapet och av en viss resebloggare från Sverige.
 
 
Är du sugen på snabbmat i New York och gillar hummer är det Luke’s Lobster du ska besöka.
 

10 kommentarer

    1. Tack Anna för att du ska tänka på mig när du går dit under din NY-vecka 🙂 Kanske du kan ta med dig en måltid till mig hahaha. Vad bra att de nu även har glutenfritt bröd, då kan ännu fler njuta av den goda snabbmaten!Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *