Soluppgång i Pålänge

Soluppgång i Pålänge

 
Vi går fortfarande mot mörkare och kortare dagar, men snart vänder det och ljuset kommer åter. Men som ni vet har vi ljust dygnet runt i Norrbotten under sommaren och kontrasten mot det är stor just nu.
 
 
 
 
 
I dag är solen uppe drygt 3 timmar här i Pålänge medan i Malmö är den uppe i sju timmar. I Kiruna gick den idag klockan 11.41 ned för sista gången i år!
 
 
 
Jag passar på att följa med dagens soluppgång med min kamera och ni som känner mig vet att jag blir lika barnsligt förtjust varje gång jag ser en vacker soluppgång. Eller solnedgång. Eller havet. Eller berg. Eller norrsken. Naturen gör mig glad helt enkelt!
 
 
 
Vi börjar med dagens soluppgång så får vi se om vi bjuds på något mer vackert innan dagen är slut. Inte alls omöjligt tror jag.
 
 
 
 
Stefan testar skotrarna och den ena är med honom medan den andra är lite trött. åker med några meter så jag kan säga att skotersäsongen är i gång även för mig.
 
 
 
 
 
 
Hej solen! Välkommen upp till en fin dag.

12 kommentarer

  1. Korta dagar har ni nu, men ni tar igen detta senare under året.
    Fantastiskt vackra bilder! Och natur, soluppgångar, solnedgångar och dina vackra bilder av norrsken kan jag inte se mig mätt på.
    Tacksam för att du delar med dig.
    En skotertur är trelvigt men numer måste jag ju täcka in hela ansiktet….
    Varm kram från Thailand.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *