Pålänge

Soluppgång i Pålänge

 
Vi går fortfarande mot mörkare och kortare dagar, men snart vänder det och ljuset kommer åter. Men som ni vet har vi ljust dygnet runt i Norrbotten under sommaren och kontrasten mot det är stor just nu.
 
 
 
 
 
I dag är solen uppe drygt 3 timmar här i Pålänge medan i Malmö är den uppe i sju timmar. I Kiruna gick den idag klockan 11.41 ned för sista gången i år!
 
 
 
Jag passar på att följa med dagens soluppgång med min kamera och ni som känner mig vet att jag blir lika barnsligt förtjust varje gång jag ser en vacker soluppgång. Eller solnedgång. Eller havet. Eller berg. Eller norrsken. Naturen gör mig glad helt enkelt!
 
 
 
Vi börjar med dagens soluppgång så får vi se om vi bjuds på något mer vackert innan dagen är slut. Inte alls omöjligt tror jag.
 
 
 
 
Stefan testar skotrarna och den ena är med honom medan den andra är lite trött. åker med några meter så jag kan säga att skotersäsongen är i gång även för mig.
 
 
 
 
 
 
Hej solen! Välkommen upp till en fin dag.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *