Packar för Riga

Packar för Riga

 
I morgon åker vi til Riga för att gå på julmarknad. Ja, nu är det inte bara julmarknaden som vi ska besöka under våra dagar i den lettiska huvudstaden. Vi har planerat in ett par restauranbesök på lovande restauranger och tänker utforska Gamla stan i Riga. Ska bli riktigt kul med en ny stad (och land) som vi inte rest till tidigare. 
 
Bilden ovan är från en annan julmarknad i en annan Gamla stan, nämligen Stockholm.

10 kommentarer

  1. Hoppas ni får det bra i Riga! Det är en mysig stad som erbjuder mycket. SEr fram emot spännade läsning och fina bilder.
    Har varit här vår och sommartid så det ska bli roligt att nu följa med er i december.
    Kram!

    1. Tack Ditte, vi har det toppen här i Riga. Även om det småduggar har julstämningen nått oss efter att ha strosat runt på julmarknader. Har hittat några pärlor som jag kommer att berätta mer om på bloggen sedan.
      Ha det fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *