Riga

Julinspiration i Riga

 
Vi reser till Riga för att få julinspiration inför julen. Vi besöker traditionella julmarknader och beundrar Rigas förmåga att julpynta byggnader, skyltfönster och träd. För att inte tala om de stora julgranarna som är utplacerade överallt.
 
Visst får vi julinspiration. Massor! Även om snön inte ramar in den pefekta bilden av ett julkort så är det riktigt vackert.
 
Kolla in bildbomben på Rigas julpynt nedan och se om även du får någon extra julkänsla så här tre dagar innan julafton.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *