Luleå

Julklappstips – fotokonst och posters

 
 
Min son William är en otroligt duktig självlärd fotograf och han brukar bland annat påminna mig hur jag ska fotografera norrsken och fullmåne.
Nu kan du beställa hans bilder som fotokonst och posters, en perfekt julklapp till dig själv eller till en vän.
 
Se ett smakprov på Williams bilder nedan och beställ ditt exemplar här.
 
Stars
 
Cracks
 
Northern Lights
 
Reinebringen
 
Midnattssol
 
Stugmys
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *