Septemberkväll i Pålänge

Septemberkväll i Pålänge

 
 
Den som följt mig på bloggen vet att jag är väldigt svag för solnedgångar, hav och norrsken. Jag kan liksom aldrig få nog! Varje gång jag ser en vacker solnedgång eller ett norrsken så är det som att jag ser det för första gången … 
 
 
 
 
 
 
Igår var det en sådan kväll igen! Både vacker solnedgång och ett mäktigt norrsken. Stugan i Pålänge är en perfekt plats för att få uppleva detta vackra. Gång på gång på gång! 
 
 
 
 
 
 
 
Nu behöver jag bara repetera hur jag bäst fotograferar ett norrsken, jag fick inte alls till det igår. Men jag bjuder på en bild ändå. Förhoppningsvis får jag ny möjlighet att träna redan ikväll.
 
 

14 kommentarer

 1. Fantastiska bilder och ävenn jag är förtjust i solnedgångar och hav/vatten och helst samtidigt.
  Norrsken har jag bara sett någon enstaka gång och det var så fint att se det du fångat.
  Jag förstår att du njuter här vid vattnet i Pålänge av allt vackert.
  Tack för att du delar med dig.
  Kram!

  1. Tack fina Ditte! Jag har förstått att vi delar förtjusningen i solnedgångar och hav/vatten 🙂 Norrsken är ett fenomen som tar mig med storm varje gång, det är så mäktigt och man känner sig verkligen liten när det drar fram över himlen.Ja, jag njuter verkligen av vattnet och naturen kring Pålänge. En oas!
   Kram

 2. Men alltså wow. Sådana där vyer kan få mig att tappa andan. Fotona är fantastiska men jag kan bara tänka mig hur fint det måste varit i verkligheten. Jag har två gånger i livet verkligen haft svårt att andas och gått helt upp i naturupplevelsen, det ena var ett norrsken (i Sthlm!!!) och det andra var en spegling av himlen i sjön vi har utsikt mot från vår lägenhet. Tänk vad fint det kan vara i världen, som kontrast till krigsdrabbade områden.

  1. Tusen tack för de fina orden! Ikväll ska jag lägga in ett gäng norrskensbilder, så välkommen tillbaka och kika på dem om du vill.Jag håller med dig och jag är tacksam för att jag är på en plats som bjuder på så mycket skönhet och trygghet. Det är sorgligt att så många fina ställen och byggnader förstörs i de områden som är drabbade av krig och konflikter – och allt det lidande som det medför för människorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *