Vi är i Parga

Vi är i Parga

 
Du kanske redan har hört att vi är i Parga som ligger på Greklands västkust. Det är ett riktigt mysigt resmål som jag, så här långt i alla fall, varmt kan rekommendera! Känslan av en ö men som ligger på fastlandet. Här kommer några bilder från ett riktigt varmt och härligt Parga!
 
 
När jag är hemma igen ska jag samla ihop mina bästa tips i en guide över Parga.
 
 

12 kommentarer

  1. Det ser verkligen fint ut i Parga! Har inte varit där, inte ännu , som jag brukar säga. I Grekland på fatslandet har jag besökt trakterna runt Halkidiki och en del utanför Aten. Men i Greklands övärld har jag varit många, många gånger och alltid tyckt om det. Båluffningar har det blivit i mängder.
    Santorini var en favorit på 1970-talet men när jag kom tillbaka ett antal år senare var det väl turistiskt. Men å andra sidan är det fullt förståligt för det är en helt underbar ö, den som många andra.
    Ha det allra bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *