Grekland 1986 och ny resa 30 år senare

Grekland 1986 och ny resa 30 år senare

 
 

10 kommentarer

 1. Åhh som jag älskar "riktiga" foton från 70-90-talen. Det togs ett foto, inga omtagningar eller filter. Så charmigt. Vi har hundratals bilder hemma som är så roliga att se tillbaka på, även om jag bara vara bebis/barn då – och under 90-talet that is 😉
  Reser gör jag nog helst med pojkvän eller vänner, eller en vandringsresa med pappa!

 2. Grekland tycker jag väldigt mycket om och har varit där mycket under årens lopp. Faktiskt gick min andra resa utanför norden till Rhodos och det var redan 1962.
  Vad roligt att se de gamla fotona och när jag ser dem minns jag också det glada 80-talet; tänk kläderna , håret (jag hade långt hår då och lockigt genom permanent)
  Ni kommer att få en fantastisk resa!
  Stockholm bjuder oss fortfarande på strålande vackert sommarväder så vi njuter på här hemma.
  Klart jag följer med på Instagram!
  Om jag ska resa gör jag det nu gärna med min man eller döttrarna och barnbarnen. Och jag reser också gärna me någon väninna.
  Passar på att önska er en fin resa på alla de sätt.

 3. Solbränd var du den gången i alla fall!!! Också intressant att se hur kvaliteten på foton har förändrats under åren 😉 Önskar en finfin resa! Själva har vi idag kommit hem från Polen och om några dagar bär det av mot Piteå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *