Sista semesterhelgen och en fantastisk augustikväll

Sista semesterhelgen och en fantastisk augustikväll

 
Semestern kan faktiskt sägas vara över nu för den här gången. På måndag börjar vi jobba igen så att vi kan få möjlighet att spara pengar till nya resor! Själva sommaren och vår semester har varit riktigt fin med tanke på väder och upplevelser där vår vecka i Grekland var höjdpunkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sommaren har även innehållit en stor och ledsam sorg då en av våra allra närmaste vänner förlorade kampen mot en sjukdom. När jag fotade bilderna ovan, sittandes på en stenpir ute på Rånäsudden, Pålänge, var mina tankar hos vår fina vän.
Mats, vi saknar dig och du är alltid med oss.
 
 
 
 
Min stugcykel är min mors gamla cykel från 1950-talet. Jag har aldrig förr haft en cykel som rullar så fint. Men den behöver lite kärlek och framförallt behöver sadeln bytas ut! Det fungerar verkligen inte med Biltema här!
 
 
 
 
Här trivs vi. Här laddar vi batterierna. Här är vi i nuet. Här planerar vi för framtiden. Här är vårt eget lilla paradis på jorden.
 
Följ mig gärna på Instagram, där jag finns under namnet @evasol, för fler bilder om du vill. Välkommen!
 

10 kommentarer

  1. Så vackra bilder! JUnderbara! Och jag älskar solnedgångar.
    Jag förstår att ni njuter av tillvaron här i stugan vid havet och tankar ny energi. Behövs alltid.
    Att förlora en nära vän är så ledsamt och även om tankarna finns så är vännen inte längre med er.
    Vi vet vad vi har idag, men om morgondagen vet vi inget.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *