Toronto Blue Jays

Toronto Blue Jays

 
Ska du besöka Toronto kan jag varmt rekommendera en basebollsmatch i Rogers Centre! Torontos stolthet inom baseboll heter Toronto Blue Jays och de spelar i MBL (Major League Baseball). Det spelas matcher flera gånger per vecka så passa gärna på en varm dag då taket på Rogers Centre fälls undan.
 
 
Vi passerar hemmaarenan Rogers Centre flera gånger och det är verkligen skillnad på området om det är matchdag eller inte. Matchdagar är det fullt av blåklädda supportrar, du kan köpa hotdogs samt låta dig roas av diverse underhållare.
 
 
MBL består av två ligor, American League och National League, med 15 lag i vardera liga. Ligorna är i sin tur uppdelad i tre divisioner. Toronto Blue Jays hade en mycket framgångsrik säsong förra året och vann American League East med sina 93 vinster och 69 förluster.
 
 
Köp en biljett för cirka 20 CAD och upplev en rafflande basebollmatch! För en oinvigd är det svårt att hänga med i spelet under de dryga tre timmar en match tar. Men det är underhållande och det händer saker hela tiden både på och utanför spelplanen i Rogers Centre.
 
 
På läktaren kan vi spana närmare ett äventyr som vi sparar till nästa gång vi besöker Toronto – att få gå på utsidan av CN Tower!
 
 
Stefans släkting David med familj är med oss och det är bra att någon kan förklara vad som händer på basebollplanen.
 
 
Namnet Blue Jays kommer från fågeln blåskrika (blue jay) som är vanligt förekommande i södra Kanada. De är dessutom vanligt förekommande i Linda och Garys bakgård! Fåglarna är orädda och äter det mesta som erbjuds.
 
 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *