Kanada,  Kanada – Alberta

Vulcan och Star Trek del 2

 

 
Vi återvänder till den lilla kanadensiska staden Vulcan i Kanada med sina 1836 invånare. Det speciella med den här staden i Alberta är att alla Star Trek-fans får utlopp för sina intressen av just Star Trek. Staden Vulcan har rymdskeppet Enterprise som ett av sina största turistattraktioner!
 
 

 
I dag har vi med oss syster Marie som är ett av de extra största Star Trek-fansen som verkligen kan uppskatta ett museum som detta. En hängiven supporter helt enkelt! Så kul!
 
 
Jag är glad att syster får uppleva den här lilla staden i Alberta innan vi drar vidare till kanadensiska familjens huvudställe på landet i Crossfield – farmen som alla har en känslomässig plats i sitt hjärta för. Även jag, då jag träffade min äldsta levande släkting just här förra sommaren.
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *