Vulcan och Star Trek del 2

Vulcan och Star Trek del 2

 

 
Vi återvänder till den lilla kanadensiska staden Vulcan i Kanada med sina 1836 invånare. Det speciella med den här staden i Alberta är att alla Star Trek-fans får utlopp för sina intressen av just Star Trek. Staden Vulcan har rymdskeppet Enterprise som ett av sina största turistattraktioner!
 
 

 
I dag har vi med oss syster Marie som är ett av de extra största Star Trek-fansen som verkligen kan uppskatta ett museum som detta. En hängiven supporter helt enkelt! Så kul!
 
 
Jag är glad att syster får uppleva den här lilla staden i Alberta innan vi drar vidare till kanadensiska familjens huvudställe på landet i Crossfield – farmen som alla har en känslomässig plats i sitt hjärta för. Även jag, då jag träffade min äldsta levande släkting just här förra sommaren.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *