Ice Bar Fernie

Ice Bar Fernie

 
Det är inte bara i Sverige vi har isbarer, även i Fernie i Kanada finns en isbar som vi besöker. Ice Bar ligger i den nyrenoverade Cirque Restaurant i Lizard Creek Lodge. Förutom en isbar kan du även bada i deras utomhuspool med utsikt över slalombacken.
 
 
Vi får låna varma Helly Hansen-jackor så vi inte fryser i de -13 graders kyla som är den optimala temperaturen för att hålla isen hel.
 
 
Ice Bar erbjuder vodkaprovning och det finns en hel del olika vodkasorter, bland annat Belvederes som är James Bonds favoritvodka.
 
 
Mitt sällskap testar tre olika vodkasorter för 20 CAD med blandad förtjusning. Själv är jag inte särskilt förtjust i starksprit så jag tog gladeligen över bilnyckeln för att köra hem oss igen. Men en mycket trevlig upplevelse med en otroligt kunnig guide som delar med sig av sin kunskap om vodka.
 
 

 

6 kommentarer

  1. Varken kalla ställen eller alkohol är min melodi men det ser onekligen coolt ut med all is! Vill verklige besöka det vi har i Sverige någon gång, kanske jag slår på stort och även sover där. Det gäller att utmana sina gränser 😉
    /Linnea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *