Kanada,  Kanada – British Columbia

Ice Bar Fernie

 
Det är inte bara i Sverige vi har isbarer, även i Fernie i Kanada finns en isbar som vi besöker. Ice Bar ligger i den nyrenoverade Cirque Restaurant i Lizard Creek Lodge. Förutom en isbar kan du även bada i deras utomhuspool med utsikt över slalombacken.
 
 
Vi får låna varma Helly Hansen-jackor så vi inte fryser i de -13 graders kyla som är den optimala temperaturen för att hålla isen hel.
 
 
Ice Bar erbjuder vodkaprovning och det finns en hel del olika vodkasorter, bland annat Belvederes som är James Bonds favoritvodka.
 
 
Mitt sällskap testar tre olika vodkasorter för 20 CAD med blandad förtjusning. Själv är jag inte särskilt förtjust i starksprit så jag tog gladeligen över bilnyckeln för att köra hem oss igen. Men en mycket trevlig upplevelse med en otroligt kunnig guide som delar med sig av sin kunskap om vodka.
 
 

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *