Luleå

Turist i vår egen stad

Nu är vi incheckade och redo för ett dygn som turister i vår egen stad! Presentkort ska nyttjas och Luleås kvällsliv upplevas. Så trevligt!
 
 
 
Är det någon fler som brukar turista i egna staden?
 
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

8 kommentarer

  • Camilla

    Spännande! Vi har faktiskt turistat lite i vår egen lilla stad och i grannkommunerna… Och hemma i mina hemtrakter i Finland. Det finns ju massor att upptäcka i de trakter man tycker att man "kan"! Fast hotell har jag inte bott på då, men det skulle ju "peppa" turist-känslan lite extra 🙂

  • Maria

    Jag kommer ju från en liten by, men visst finns det små besöksmål även här, t.ex. rester av vikingagravar (fast de hittar man knappast om man inte kommer härifrån eller hittar nån som vill visa, det är mera lokalkännedom), ett gammal smidesbruk som dessutom är ett väldigt vackert område och en hel rutt med olika punkter som man kan gå ifall man är intresserad av krigshistoria – ett viktigt slag ägde nämligen rum här under finska kriget 🙂

  • Maria

    Nej, jag har faktiskt inte gjort det ännu, men har tänkt göra inom närmsta tiden, bara jag orkar/hinner och denhär influensan ger med sig, orkar inte skriva alltför "satsade" inlägg just nu… -.-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *