Stockholm

Travel Massive på Teatern, Stockholm

 

Igår var jag på ett Travel Massive-event på Teatern i Stockholm. Travel Massive är ett internationellt resenätverk där man har möjlighet att hitta samarbetspartners och liknande.

Konceptet för kvällen var en After Work där jag tillsammans med andra resebloggare och företag/intressenter från branschen hade möjlighet att nätverka, mingla och skapa nya intressanta kontakter.

I gallerian Ringen centrum i Skanstull finns Teatern, där ett antal erkända kockar öppnat filialer med god och vällagad snabbmat och man kan välja sina favoriter och slå sig ned och äta i den läckra, men något högljudda, lokalen.

Vi fick möjligheten att provsmaka från de olika restaurangerna och min favorit blev det 63 gradiga ägget med svamp och krispig potatis. Så god att jag fick ner två stycken!

Det var första gången jag hade möjlighet att delta på ett Travel Massive-event och jag är mycket glad att jag nu träffat flera personer bakom många av de resebloggar som jag läser (nästan som att träffa kändisar) samt några ansvariga för Travel Massive: Lola Åkerström, Sofia Zetterqvist och Simon Lewis.

 
 
In och läs dessa bloggar för mer reseinspiration!

 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

12 kommentarer

 • Ditte

  Vad trevligt med din rapport! Jag var också anmäld men resan till Spanien kom emellan så jag fick avboka.
  Jag var här i december på egen hand, bor alldeles i närheten, men då var det ju tyvörr inga resebloggare där. Förstår att det fanns mycket att prtat om. En del av dessa resebloggar du nämnde följer jag ofta.
  Hoppas hänga med på nästa event.
  (Var dock med på Sheraton i höstas och det var jättetrevligt. )

 • Veiken

  Oj så trevligt! Kul att kunna vara med. Vi som bor en bit utanför Stokholm blir inbjudna, men kan tyvärr sällan delta! Jag är ju inte ens i Sverige så det är trevligt att se inlägg från eventet! 🙂

  • Eva Sollén

   Ja, verkligen trevligt att äntligen kunna vara med! Precis så är det, vi blir inbjudna men kan sällan delta… Men vi har haft några mindre bloggträffar i Luleå istället och fler ska det bli!
   Ha en fin söndag!

 • Renates Reiser

  For et kult og inspirerende initiativ! Det må være fryktelig gøy å kunne samle de fleste av de svenske reisebloggerne i ett og samme rom, og ha muligheten til å utveksle både kontakter, historier, minner og inspirasjon med hverandre. Skulle gjerne sett noe lignende dratt i gang i Norge også. 🙂

  • Eva Sollén

   Ja, det är riktigt inspirerande att träffa likasinnade och prata, dela upplevelser och erfarenheter med varandra! Man skulle behöva mer tid till det bara!Du kanske får dra igång en träff i Norge så ni kan träffas 🙂 Ibland träffas vi bara några bloggare i Luleå då det inte är så enkelt för oss att åka till Stockholm alla gånger…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *