Luleå

En helg i Luleå

Nu väntar en helg hemma i Luleå vilket faktiskt inte hör till vanligheterna sedan vi köpte vår stuga i Pålänge. Men vi har många roligheter att se fram emot i helgen så det ska nog gå braSaknar vi stugan för mycket får vi kika på dessa bilder som jag fotat under hösten.
 
Ha en fin helg!
 
 
Solnedgången flyttar sig snabbt nu från vecka till vecka. Snart hinner den knappt gå upp innan det är dags att gå ned igen.
 
 
Dessa höstfärger (och denna tjej)! Så underbara!
 
 
Sjöbodarna vid hamnen i Pålänge.
 
Välkommen att följa People in the StreetFacebook. Finns även på Instagram under evasol.
 

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *