En dag att fira

En dag att fira

Idag har vi två jubileum att fira.
 
Vi firar tre år som förlovade och i minnet tar vi oss tillbaka till den varma dagen (+34 grader) i New York, när vi väljer ut det perfekta stället på The High Line för att byta ringar med varandra. Tillsammans med John går vi därefter vidare till The Standard Hotels takbar där vi firar med champagne och bubblar fötterna i vattnet i ett poolparty en trappa ner, mitt på blanka eftermiddagen! Helt underbart!
 
Vi firar, och minns, även den perfekta dagen för en månad sedan när vi åter igen byter ringar med varandra, men nu med vigselringar och ett löfte om att älska varandra, dela glädje och sorg med varandra och att vara varandra trogna tills döden skiljer oss åt. En oförglömlig dag tillsammans med familj och vänner.
 
Vårt lilla ”kapell” i vårt  Soliga Björkstrand är snart ett minne blott för den här sommaren, men just nu kan vi sitta där och titta ut över fjärden i Pålänge.
 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *