Harvey Nichols Fifth Floor Bar, London

Harvey Nichols Fifth Floor Bar, London

 
När du shoppat en stund på de stora varuhusen Harrods och Harvey Nichols i London är det hög tid för en vilopaus. Och vad passar bättre än något gott i glaset på Fifth Floor Bar som ligger just i den vackra byggnaden där Harvey Nichols huserar?
 
 
Den brittiska varuhuskedjan Harvey Nichols grundades 1831och har sin flaggskeppsbutik i Knightbridge, London. De säljer allt från mode för kvinnor och män till vin och mat. Som många andra stora varuhus har även Harvey Nichols imponerande fönsterskyltningar och det är ett nöje att besöka butiken.
 
 
1975 öppnades baren på femte våningen och prinsessan Diana var en ständigt återkommande gäst. Kanske njöt hon av ett glas champagne och en lättare lunch under sin shoppingdag i lokalen som andas lyx och flärd? För det är precis vad många väljer att göra i den ändå avslappnade atmosfären. Alla vet ju att ett glas champagne är lysande för en riktigt lyckad shopping!
 
 
The Fifth Floor Bar är känd för sin stora och imponerade lista av just champagne som innehåller en mängd olika årgångar. Men så klart kan du välja något annat gott i glaset om du föredrar det. Vi nöjer oss med ett glas vin medan vi planerar resten av vår dag i London.
 
 
Vi får ett hörnbord med utsikt över den hektiska Londongatan nedanför.

 
 
I det här området finns det gott om fina bilar, dörrvakter och märkesbutiker. Missa inte att spana in människorna som världsvant rör sig här.
 
Vill du följa bloggen på Facebook? Det gör du här. Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *