Tapas på Alta Restaurant, New York

Tapas på Alta Restaurant, New York

I hjärtat av mysiga Greenwich Village i New York, på 64 W 10th Street, finns otroligt mysiga tapasrestaurangen Alta Restaurant som satsar på smaker från Medelhavet.
 
 
 
Det är lätt att missa restaurangen en trappa ned från gatan – ingen stor pampig skylt visar vägen, utan snarare en prunkande grön växtlighet döljer ingången. Jag och mitt resesällskap Anna Ström Åhlén, som driver bloggen New York – My Bite of the Big Apple, går först förbi restaurangen innan vi inser att vi gått för långt.
 
 
Väl inne slås vi av den trivsamma, rustika atmosfären och inredning med mycket trä, tegel och järn. Vi får bord på övervåningen och har utsikt över nedre våningen. Vi väljer att gå hit tidigt då det kan vara svårt att få bord här, och med en tidig middag passar det utmärkt att smaka på några olika tapas som restaurangen serverar. Allt är mycket gott och vällagat!
 
 
Bra att veta är att Alta Restaurant inte accepterar kortbetalning så det är kontant betalning som gäller.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *