Sista skoterhelgen för vintern

Sista skoterhelgen för vintern

Vår helg i Pålänge förgylldes av finbesök av våra goda vänner. Vädret var det bästa tänkbara igår och vi åkte ut på årets förmodligen sista skotertur. Med packad matsäck tog vi oss upp på Degerberget där mycket av vinterns snö har försvunnit. Men utsikten är lika fin som alltid!
 
 
Vi åkte även lite på fjärden över till Nässkatan, men det börjar vara ganska mycket vatten på isen så vi höll oss mest nära stugan. De gamla skotrarna fick känna på små skutt och deras förare hade stora leenden över hela ansiktet.
 
 
Vi fick användning av vår brygga för första gången och då ligger den inte ens i vattnet ännu. En eld tändes och mysfaktorn blev komplett.
 
 
Ni som följer bloggen har nog vid det här laget förstått att jag har väldigt svårt att låta bli att föreviga vackra solnedgångar när de dyker upp… Likaså när ett fint norrsken spelar på himlen.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *