Allmänt,  Mallorca

Snart vardag igen

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Det där med semester – det är verkligen min grej!
Nu är det två dagar kvar av den här långa julledigheten vilket känns mycket bra! Sedan är det vardag igen.
 
 
På balkongen i vår hyrlägenhet som låg i den gamla delen av Palma i Mallorca hade vi utmärkt utsikt över de smala gränderna och alla människor som passerade. En svalkande plats i den varma och sköna sommarvärmen!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *