Vilanova8 – Mallorca

Vilanova8 – Mallorca

Vi hittade en hel del pärlor under vår resa till Mallorca under sensommaren. Ett ställe som vi gärna tipsar er om är spansk-schweiziska Vilanova8 i Palma. Bilderna nedan är fotade med mobiltelefonen, därav den dåliga bildkvaliteten.
 
 
Här kombinerar du presentköp och inredningsinspiration med ett glas cava eller en kopp te. Du kan köpa med dig både ditt favoritte och bänken du suttit på. Eller varför inte tavlan du tycker skulle passa där hemma, den du beundrat från den aktuella utställningen i butikslokalen som även fungerar som konstgalleri. 
 

Vilanova8 erbjuder både försäljning och konsultation av inredning i hem, företag, hotell och evenemang. De använder sig av nationella och internationella varumärken och tillverkar dessutom efter egna idéer och mönster.

 
Ägarna berättar för oss att de tidigare bott på fastlandet men att de trivs betydligt bättre på Mallorca med den mentalitet som finns på ön.
 

Vilanova8 är ett utmärkt ställe att planera in en paus på.
Adressen är Carrer d’En Vilanova, 8, 07002 Palma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *