Antique Garage New York

Antique Garage New York

I New York finns en mängd olika restauranger. Det finns restauranger med mat och musik från världens alla hörn. Restauranger uppe på tak eller långt under jorden. Hemliga restauranger och restauranger där du får röka cigarr. Det finns restauranger där du får ta med dig hunden och restauranger där du kan spela pingis.
 
 
Ja, listan kan göras hur lång som helst men idag ska ni få ett tips på en restaurang där det tidigare låg en bilverkstad och där garageporten fortfarande är en del av den coola inredningen som består av tegelväggar, snygga lampor, speglar, gamla tavlor och antika saker.
 
 
Efter en förmiddag med shopping i SoHo är Antique Garage ett perfekt ställe för lunch, vila och span på människor. Restaurangen ligger på 41 Mercer Street (mellan Grand Street och Broome Street) så det är bara ett stenkast bort från det utmärkta och populära shoppingområdet.
 
 
Antique Garage, som ägs av Utuk Cinel, öppnar vid lunchtid. De erbjuder brunch på helgerna och livemusik på kvällarna. Från början kombinerade Utuk Cinel sina två största intressen – god mat och samla antikviteter som han sålde i sin restaurang.
 
 
Jag och mitt sällskap Anna Ström Åhlén väljer en vällagad lax från menyn som erbjuder ekologiskt med influenser från Medelhavet. Anna har besökt Antique Garage vid ett tidigare tillfälle och då hade hon förmånen att få en pratstund med ägaren, vilket du kan läsa om här.
 
Väljer du att besöka restauramgen en varm och solig dag kan du ta plats vid ett bord på trottoaren med garanterat bra plats för span!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *