Central Park

Central Park

Vi ser bilder på sociala medier att det är full vinter i Central Park just nu. Glada New York-bor passar på att åka längdskidor och snögubbar byggs. 
Vi har aldrig besökt New York på vintern utan vi har alltid kunnat njuta av parken under vår, höst- och sommartid. Det finns alltid något evenemang på gång, allt från cykeltävling till gratis konsert. Under vår nästa resa till New York, har vi lyckan att pricka in en konsert med svenska Gunhild Carling när hon spelar med sitt big band i just Central Park den 25 maj. Det ska vi inte missa!
Häng med på en promenad till ett somrigt och grönt Central Park. 
Sista bilden har vi fotat från Top of the Rock.

4 kommentarer

  1. /nina

    Jag kan säga att Central Park var FANSTASTISK i snö. Aldrig sett något liknande – har bara varit där när den varit i full blom förut. Som du säger Eva så var det skidspår och glada hundar överallt, folk som hackade bort is, folk som joggade precis som vanligt och allt det där man känner igen. Men synintrycket var som Narnia, snö snö och snö och sen lyktstolpar lite varstans. Fint! Rekommenderas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *