Max Brenner Chocolate

Max Brenner Chocolate

Om du älskar choklad, jag menar verkligen älskar choklad, då är Max Brenner vid Union Square stället för dig!
Max Brenner är ett koncept från Israel där allt som serveras på deras restauranger är gjort av choklad. Här får alla chokladälskare sitt lystmäte och kan välja allt från små goda praliner, bakelser, fonduer, våfflor, milkshakes till pizza! Jepp, chokladpizza finns på menyn!
För att inte tala om alla söta små askar i presentshopen som man kan fylla med sin favoritchoklad och ta med hem som present till någon (fyll för all del två presentaskar, en till en vän och en till dig själv).
Varmt ute och rädd att chokladen smälter? Inga problem! För en billig peng förpackas chokladen i ispåsar så att den klarar sig en heldag ute i solen.
”It is so simple, you just need to love chocolate”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *