New York

UrbanSpace Meatpacking

På Washington Street, mellan Gansevoort Street och Little W 12th Street, precis nedanför vår favorit The High Line, fanns UrbanSpace, en mycket trevlig liten marknad. UrbanSpace har marknader på flera olika ställen, bl.a. på Union Square, som är en annan favorit.
På UrbanSpace Meatpacking såldes mat, egendesignade kläder, smycken och prylar. Det fanns även ett tak under The High Line som man kunde ta skydd under en solig eller regnig dag.
Vi pratade med Nick Farrow från England, som med sin fru reste runt USA på olika marknader och rockkonserter. Det hade blivit en livsstil för dem och de kunde inte tänka sig ett annat liv. Här hittar ni deras hemsida och coola t-shirts. 
Nick Farrow var ett stort fan av svenska rockgrupper i allmänhet och Ola Salo i synnerhet.
Klart värt ett besök! Här finns mer tips och inspiration från våra New York-resor.
 
 
På Supersavertravel erbjuder vi dig billiga flygresor jorden runt med massor av olika flygbolag!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *