Tornedalen

Lite lyx i vardagen

På vår väg till Tornedalen från Norge bestämde vi oss att vi var värda lite lyx i vardagen. Vi checkade in på hotellet i Björkliden och hade en fantastisk utsikt över Lapporten från både hotellfönstret och restaurangen där vi drack ett glas bubbel och åt en mycket god fjällröding i vitvinssås.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

4 kommentarer

  • Anna

    Ni är bra på att lyxa till det i vardagen. Helt rätt! Härligt att njuta av sin närmiljö också. Maten såg oerhört god ut. Fina foton, som alltid!

  • Anna

    Haha, "närmiljö" var kanske inte rätt ord … Tänkte inte på att ni var i Tornedalen. Nåja, "rätt" sida i Sverige i alla fall för er, gissar jag.
    Ha det så underbart i New York! Själva ska vi till Kroatien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *