Gammelstad

Försommarens högtider

Vi har haft tre härliga högtidsfirande för våra fina ungdomar under försommaren. På alla högtidsdagar visade sig vädret från sin allra bästa sida och vi är myckt stolta över vad William, Linnéa och Julia har åstadkommit.
Värt att firas!
William tog studenten från Teknikprogrammet med utmärkt resultat.

 Linnéa konfirmerades i Örnäsets kyrka efter att bland annat besökt Norwich, England, med sin konfirmationsgrupp.
Julias konfirmation hölls i Kyrkbyn, Gammelstad, efter två intensiva veckor fullspäckat med aktiviteter plus ett läger i Piteåtrakten.
Grattis till er!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *