Köpenhamn

Bento

Under vårt besök i Köpenhamn lyckades vi pricka in den hittills bästa sushin vi någonsin ätit! Nära Centralstationen i Västerbro finns Bento, en japansk restaurang som fått Tripadvisors Certificate of Excellence Winner 2012 och 2013.
Vi beställde BIG DOUBLE 26pcs. för två personer för 460 DKR. Inte det billigaste kanske, men allt var fantastiskt gott och värt varenda krona!
Se till att ha kontanter, för kortbetalning tillåts inte.
En trappa ned och du är i sushihimlen!
Medan vi väntade på maten roade vi oss att spana in inredningen.
Mmmmums…

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *