New York

Veckans High Line

Den här dagen promenerade vi genom hela High Line i drygt + 30 graders värme. Visst, det var varmt, men som vanligt en väldigt trevlig promenad. När vi kom till slutet kikade vi över stängslet till delar som inte är klara ännu och sedan vände vi och gick hela vägen tillbaka. 
Det ska bli spännande att se om de hunnit längre när vi besöker parken i augusti.

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

2 kommentarer

  • Ladies Abroad

    Vi har bara sett High Line när det har varit varmt och grönt tidigare, men åker till NYC om 10 dagar och det ska bli spännande att se hur det ser ut där i februari. Får kanske klicka mig tillbaka hos er och leta efter något vinterinlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *