New York

Gatukök

När det började kurra i magen hade Stefan och John svårt att låta bli de goda kyckling- och biffgrillspett som såldes i gatukök placerade på trategiska platser, exempelvis vid Central Park och High Line.
De serverades nygrillade med en fantastiskt god sås. Grillspetten blev en favorit som återkom flera gånger.
Vi tror att det kan bli en favorit även för barnen när de får smaka dem i sommar!

People in the Street är en prisbelönt reseblogg som drivs av Eva Sollén från Gammelstad utanför Luleå. Jag bloggar om våra resor, där favoriterna är Kanada och New York. Jag och min man Stefan tillbringar de flesta helger i någon av våra stugor så det blir en hel del blogginlägg från dessa också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *